Iskanje

Kje kupiti?

Izdelke iz naše ponudbe lahko kupite širom po Sloveniji v prodajalnah naših članov.

Poiščite vašo najbljižjo prodajalno:

PRODAJNA MESTA

 

PARNA LIKALNA POSTAJA BOSCH TDS 2140

PARNA LIKALNA POSTAJA BOSCH TDS 2140
€109.99
 • Bosch parna postaja TDS2140 vas bo s svojim izjemnim delovanjem popolnoma navdušila. Po zaslugi 2400 W moči bo poskrbela za učinkovite rezultate likanja. Opremljena je z i-Temp tehnologijo, ki poskrbi za idealno kombinacijo temperature in pare za vse vrste tkanin. Trajna para PulseSteam omogoči izpust pare 110 g/min, z Ultimate220 SteamBoost funkcijo pa poskrbi za globinsko paro, ki odlično prodre v tkanino in olajša likanje. Ponuja tudi možnost uporabe navpične pare za osveževanje tkanin.

  Bosch parna postaja prinaša likalno ploskev PalladiumGlissée, ki poskrbi za optimalno drsenje in nudi visoko odpornost proti praskam. Za dolgotrajno likanje bo poskrbel velik 1,5-litrski rezervoar za vodo. Parna postaja ima možnost Eco nastavitev. Z izbiro optimalnih intervalov pare boste dosegli visoko zmogljivost pare, pri tem pa zmanjšali porabo vode in energije.

  Za odstranjevanje vodnega kamna bo poskrbel Calc'nClean Easy sistem. Učinkovito bo odstranil vodni kamen in ga zbral v posebni ločeni posodi. Za varno uporabo pa ima parna postaja funkcijo samodejnega izklopa, ki se vklopi pri daljšem mirovanju.

  TEHNIČNE PODROBNOSTI:
  Lastnosti:

  Moč: 2400 W
  Napetost: 230 V
  Prostornina rezervoarja za vodo: 1,5 l
  Parni tlak: 4,5 bar
  Trajna para: 110 g/min
  Likalna ploskev: PalladiumGlissée
  Dimenzije in teža:

  Dimenzije: 235 × 208 × 350 mm
  Teža: 2,9 kg
  Garancija: 2 leti

Sorodni izdelki