Iskanje

Kje kupiti?

Izdelke iz naše ponudbe lahko kupite širom po Sloveniji v prodajalnah naših članov.

Poiščite vašo najbljižjo prodajalno:

PRODAJNA MESTA

 

SUŠILNI STROJ AEG T8DBG48S

SUŠILNI STROJ AEG T8DBG48S
€649.99
 •  

  5 let garancije AEG

  Če ste kupili vgradni aparat bele tehnike, štedilnik, pomivalni stroj, pralni stroj, sušilni stroj ali pralno-sušilni stroj  AEG med 01.09.2019 in 15.12.2019, lahko pridobite 5 let garancije na aparat ob spletni registraciji nakupa.

  Registracijo je potrebno opraviti najkasneje do 15.01.2020.

  Opis izdelka
  Suši hitreje in učinkovitejše od običajnih sušilnih strojev s toplotno črpalko. Zdaj lahko posušite vse, kar operete. Od najmehkejšega volnenega puloverja do poslovnih srajc za vsak dan ali smučarske jakne. Sušilni stroji s sistemom AbsoluteCare® imajo prilagojene programe za natančen nadzor gibanja bobna in temperature pri sušenju. Preprečitev krčenja*. Ohranjanje oblike. Obnovitev vodoodbojnosti. *Primerljivo s sušenjem volne na ravni podlagi.

  Zagotovljena zaščita za vaša oblačila
  Programi v našem edinstvenem sistemu AbsoluteCare® natančno nadzorujejo gibanje in temperaturo sušilnega bobna. Volneno perilo se porazdeli po obodu bobna, kar posnema sušenje na ravni podlagi. Oblačila za dejavnosti na prostem prejmejo ustrezno količino toplote za obnovitev popolne funkcionalnosti vodoodporne membrane. Za vsako tkanino sta zagotovljena pravo gibanje in temperatura, da se ta povsem posuši, hkrati pa se ohranijo kakovost, izgled in otip.

  AEG - Sušilni stroj s toplotno črpalko - T8DBG48S
  Varne in nizke temperature
  Tehnologija podjetja AEG SensiDry izvleče vlago iz perila pri polovico nižji temperaturi kot pri običajnih sušilnih strojih, brez pretirano daljšega časa sušenja. To zagotavlja, da tkanine niso nikoli izpostavljene nepotrebni toploti. Vaša oblačila bodo dalj časa ohranila sestavo, kot so jo imela ob nakupu. Nizka temperatura pa pomaga tudi prihraniti energijo.

  AEG - Sušilni stroj s toplotno črpalko - T8DBG48S
  Vsak dan prihranek časa in energije
  Naši sušilni stroji vključujejo tehnologijo ProSense®, ki uporablja izpopolnjena tipala vlažnosti in temperature za nastavitev časa sušenja in porabe energije za vsako količino perila - ne glede na to, ali gre za dnevno ali tedensko pranje. Tako prihranite čas in energijo ter nežno zaščitite oblačila, ki jih obožujete in nosite vsak dan.

  AEG - Sušilni stroj s toplotno črpalko - T8DBG48S
  Preprost filter za učinkovitost
  Samo sušilni stroji AEG imajo filtrirni sistem ÖKOFlow, izredno učinkovit filter, ki ga preprosto dosežete in očistite. Običajni sušilni stroji imajo več filtrov. Če ne očistite vseh, se poveča poraba energije. Z enim filtrom stroj AEG vsako količino perila posuši preprosto ter ohrani svojo zmogljivost in energijsko učinkovitost.

  AEG - Sušilni stroj s toplotno črpalko - T8DBG48S
  Tehnične podrobnosti
  YouTube Video ID: d4Js61pE5ro
  Specifikacije: https://www.aeg.si/5-let-garancije/
  Namestitev: Prostostoječi
  Zmogljivost sušenja: 8 kg
  Energijski razred: A++
  Inverter motor: da
  Inverter motor dodatno: s toplotno črpalko
  Glasnost v db(A): 66
  Zamik vklopa: da
  Varovalo za otroke: \
  Posebni programi: posteljnina, bombaž, odeja, enostavno likanje, mešano, zunanja oblačila, svila, sintetika, volna, sportna oblačila
  Posebni programi dodatno: bombaž/sintetika: suho za v omaro (plus*), zelo suho, za lažje likanje , Program za oblačila za zunanjo uporabo
  Upravljanje na daljavo: ne
  Mere (Š x V x G): 600x850x600 mm
  Teža: 48,26 kg
  Dodatne informacije: senzorski nadzor sušenja, možnost podaljšanja časa sušenja, Sistem AbsoluteCare®, spreminjanje smeri obračanja bobna
  Dodatne informacije dodatno: omogoča manj mečkanja perila, AutoOff, Certifikat Woolmark Gold, ÖkoFlow
  Garancija: 2leti

Sorodni izdelki