Iskanje

Kje kupiti?

Izdelke iz naše ponudbe lahko kupite širom po Sloveniji v prodajalnah naših članov.

Poiščite vašo najbljižjo prodajalno:

PRODAJNA MESTA

 

PEČICA GORENJE BO737E30XG
Trenutno ni na zalogi

PEČICA GORENJE BO737E30XG
€339.99
 • GORENJE BO737E30XG vgradna pečica, energijski razred: A, uporabni volumen pečice: 71 l, HomeMade Plus kaminska oblika pečice

  AquaClean - preprosto vsakdanje čiščenje
  Povsem nov emajl v vseh linijah novih pečic Gorenje je opazno izboljšal funkcijo AquaClean, ki je v veliko pomoč pri čiščenju notranjosti pečice. Vse, kar je potrebno storiti, je vliti pol litra vode v pekač ter vklopiti funkcijo AquaClean. V le 30 minutah so rezultati jasno vidni na celotni površini pečice in pekačev. Madeži in ostanki maščobe so zmehčani, zato se zelo enostavno obrišejo.

  Sistem GentleClose
  Nežno in neslišno zapiranje vrat pečice. Posebno udobje zapiranja vrat, saj se bodo le-ta zaprla neslišno in nežno, ne glede na to, s kakšno silo jih boste zaprli.

  PerfectGrill - navzven hrustljave, navznoter mehke jedi
  V vgradnih pečicah Gorenje za idealno pečenje skrbita 3D-infrardeči greli v stropu, kjer je manjši grelnik nameščen znotraj večjega. Razporeditev toplote zagotavlja vedno najboljše rezultate peke, saj so jedi z zunanje strani hrustljave, v notranjosti pa mehke. Zaradi možnosti enostavnega spuščanja zgornjega grela pri boljših modelih pečic je enostavnejše tudi čiščenje.

  Peka na več nivojih
  Več jedi, naenkrat. Kombinacija oblike HomeMade in sistem učinkovitega kroženja zraka pomagata uresničiti najtežji izziv: naenkrat pripraviti tri pekače okusnih jedi. Dobra novica: okusi in vonjave se ne bodo pomešali med seboj. Premišljena porazdelitev zraka zagotavlja, da je na vsaki ravni hrana pečena enakomerno, zahvaljujoč večji prostornini pečice pa je tudi pregled odličen. Razporejanje pekačev na petih različnih nivojih omogočajo modeli Superior Line.

  SilverMatte
  Kakovost in vrsta emajla sta izjemnega pomena za delovanje pečice. SilverMatte je visoko odporen in močan material, ki odlično prenaša tudi ekstremne vročine − tudi ob pirolitičnem čiščenju pri temperaturi 500 °C je pečica popolno zaščitena. Zahvaljujoč tej prevleki brez mikronskih por so površine pečice ter pekačev odporne na najvišje temperature, mikrovalove ter paro. Trojna prevleka v notranjosti odbija toploto in zagotavlja dodatno izolacijo. Aktivna površina omogoča sežig preostale umazanije pri višjih temperaturah, ki uničijo tudi mikroorganizme. Tako okolje v notranjosti pečice vedno ostaja sterilno in varno.

  SuperSize
  Posebej veliki pekači se prilegajo kateri koli pečici. Prostornejše pečice omogočajo pripravo večje količine hrane – ne le zaradi enakomernega kroženja zraka na vseh nivojih, temveč tudi zaradi 46 centimetrov širokih pekačev, ki so na voljo tako v standardnih kot tudi v kompaktnih pečicah. Tako je povsem izkoriščena celotna širina pečice, zaradi naprednih tehnologij pečenja pa so jedi enakomerno pečene na vseh nivojih.

  BigSpace
  Nova generacija pečic Gorenje ima posebej oblikovan zgornji del. Optimiziran zračni tok omogoča, da zrak kroži po še večjem prostoru in tako povsem zaobjame hrano. Zaradi večje prostornine je, ob nespremenjenih dimenzijah pečice, v večjih pekačih možno pripraviti večje količine hrane. Namesto prejšnjih treh pečica zdaj omogoča uporabo petih pekačev hkrati. Prostornina pri standardnih pečicah sega do 75 litrov in do 53 litrov pri mikrovalovnih pečicah. Pečice Gorenje so tako med najprostornejšimi na tržišču.

  FastPreheat
  Prihranek časa, prihranek energije. Hitro segrevanje pečico ogreje na 200 °C v zgolj 6 minutah in tako prihrani do 30 % časa. Ta funkcija je še posebej priročna za pripravo jedi, pri katerih mora biti pečica predhodno že dobro segreta. Ob doseženi temperaturi nas pečica opozori z zvočnim in svetlobnim signalom.

  TouchFree prevleka
  Sijajne površine brez prstnih odtisov. Vse površine iz nerjavnega jekla so prevlečene z posebno TouchFree prevleko, ki preprečuje vidnost prstnih odtisov, zaradi česar so površine vedno svetleče, čiščenje aparatov pa enostavnejše.

  Sistem DC+
  Učinkovito ravnanje s toploto. Sistem DynamiCooling+ učinkovito hladi ohišje pečice med samim pečenjem, hkrati pa ga tudi odlično ohladi po končanem pečenju in izklopu pečice ter tako prepreči, da bi visoke temperature poškodovale pohištvo.

  Lastnosti:
  Energijski razred: A
  Barva aparata: Barva česanega nerjavnega jekla
  Barva ročaja: Barva česanega nerjavnega jekla
  Material čelne plošče: Steklo in nerjavno jeklo
  GentleClose tečaj vrat
  Osvetlitev
  Pečenje na več nivojih hkrati

  Učinkovitost:
  Uporabni volumen pečice: 71 l
  Kompaktna parna pečica - 71 l SuperSize, največja uporabna površina pečenja
  Površina največjega pekača: 1.316 cm²
  Odstranjiva ravna steklena površina vrat
  HomeMade Plus kaminska oblika pečice
  PerfectGrill

  Upravljanje:
  Mehansko upravljanje
  Oblika gumba: Pogrezljivi gumbi
  IconLed

  Načini ogrevanja:
  Konvencionalno
  Veliko infra grelo
  Okroglo grelo in ventilator
  Infra grelo in ventilator
  Spodnje grelo in ventilator
  Spodnje grelo, okroglo grelo in ventilator
  Malo infra grelo
  Odtaljevanje
  FastPreheat
  Čiščenje z AquaClean funkcijo

  Oprema:
  1 globok emajliran pekač
  1 plitek emajliran pekač
  Mrežna rešetka
  Vodila pekača: Dvonivojska izvlečna vodila z delnim izvlekom

  Varnost:
  Termično varovalo za samodejni izklop
  Dinamično ohlajevanje pečice plus - DC+
  Dvojna steklena pečniška vrata z dvojno refleksijo (CompactDoor)
  Mehanska zapora vrat

  Tehnični podatki:
  Poraba energije večsistemska/konvencionalna: 0,81 kWh (večsistemska), 0,94 kWh (konvencionalna)
  Moč grila: 2.700 W
  Uporabni volumen pečice: 71 l
  Mere (ŠXVXG): 59,7 x 59,5 x 54,7 cm
  Mere vgradne odprtine (ŠxVxG) (min-max): 56-56,8 x 58,3-60 x 55 cm
  Neto masa: 30,7 kg
  Poraba v stanju mirovanja: 1 W
  Priključna moč (max): 3.300 W
  Garancija: 60 mesecev

Sorodni izdelki