,

SUŠILNI STROJ BOSCH WQG14590BY

Bosch
Razpoložljivost:

ni na zalogi/preveri pri dobavitelju


849,99 

Sušilni stroj s toplotno črpalko z A++ prihrani energijo, njegov senzor AutoDry pa ve, kdaj je vaše perilo pripravljeno, kar preprečuje pregrevanje in ščiti vaša oblačila.

  • Samočistilni kondenzator: odstranjuje ostanke vlaken in niti, ne da bi tratil vaš čas in energijo.
  • Iron Assist: parna obdelava, ki zmanjšuje gube, in vaš kup za likanje.
  • AutoDry: samodejno posuši do želene stopnje suhosti.
  • Možnost polovičnega polnjenja: optimizira nastavitve sušenja (polnjenje in trajanje) za majhne količine.
  • AntiVibration Design: izjemno stabilen in zelo tih zaradi posebne zaščite pred vibracijami.

Sušilni stroji s toplotno črpalko in samočistilnim kondenzatorjemSamočistilni kondenzator hkrati odlično opravlja dve stvari: ohranja energijsko učinkovitost vašega stroja z odstranjevanjem ostankov vlaken in niti iz sistema in zmanjšuje potrebo po rednem čiščenju, saj se ostanki nabirajo v preprosto dosegljivem filtru. Dvojna korist!

Programi Iron AssistKup perila bo manjši že z enim samim pritiskom tipke. Iron Assist uporablja naravno parno meglico za glajenje posušenega perila – in ugotovili boste, da nekatere kose sploh ni treba likati. Idealen je za jakne, poslovne srajce in celo obleke.

AutoDryV sušilni ali pralno-sušilni stroj naložite do deset kilogramov perila in AutoDry ga bo obdelal na želeno raven suhosti – ne glede na to, ali želite dovolj suho za likanje ali ekstra suho in pripravljeno za zlaganje. Senzorji nenehno merijo temperaturo in preostalo vlago ter oblačila ščitijo pred previsokimi temperaturami in prekomernim sušenjem. Naj bo vaše perilo vsakič popolnoma suho.

Možnost polovičnega polnjenjaMožnost polovičnega polnjenja: optimizira nastavitve sušenja (polnjenje in trajanje) za majhne količine.

AntiVibration DesignInovativne stranske stene AntiVibration so posebej zasnovane, da nudijo večjo stabilnost in optimalno omilijo vibracije. Ojačana izolacija obenem uravnava raven hrupa, po zaslugi česar so pralni stroji Bosch še posebej tihi, tako da lahko med njihovim delovanjem nemoteno spite.

Okolju prijazen plinNaši novi sušilni stroji so opremljeni z novim in okolju bolj prijaznim hladilnim sredstvom, R290. To je najbolj okolju prijazno naravno hladilno sredstvo na svetu, ki je na voljo na tržišču.

Občutljiv sistem sušenjaPo zaslugi občutljivega sistema sušenja se perilo posuši z blagim toplim zrakom, ki prihaja z vseh strani, zaobljena oblika reber Soft pa poskrbi za to, da se perilo v stroju nežno premeša in ne leži plosko na tkanini prijazni površini bobna. Rezultat je mehko perilo brez gub.

Anti-crease: perilo se ob zaključku programa avtomatsko zrahlja in se ne mečka.

Hitro sušenje 40’Hitro sušenje v 40-ih minutah, primerno za manjše količine sintetičnih vlaken in tankih tkanin, izjemno natančen sistem upravljanja temperature ter spremljanje stopnje suhosti in vlažnosti oblačil v realnem času omogočajo, da oblačila nadenete takoj po zaključku sušenja.

Notranja osvetlitev bobna: popoln pregled zahvaljujoč osvetljenemu bobnu.

GARANCIJA: 2 leti
Proizvajalec

Bosch